Hi, ik ben Roos.

My heart breaks over: geen tijd, snel afgeleid, beeldscherm verslaving, faalangst, depressie, concentratieverlies.
Tegenreactie: tijd nemen, meditatie, visualisatie technieken. Alles is goed, rust zit in je, zelfvertrouwen kweken, doorzetten, improvisatievermogen.

Style van lesgeven: Inspirerende lessen met muziek, creatief, rust, meditatief, liefde geven, ruimte geven, geloof in eigen kunnen, communicatie, visualisatie, kracht van verbeelding

Eigenschappen: Expressief, elegante smaak, mooie energie, bescheiden doch dapper, zorgzaam voor mens & wereld.

In 2019 maakte ik de switch naar volledig creativiteit, ik ging full time als theater docent werken. Als ik een school had bezocht, kreeg ik van de kinderen altijd te horen dat het creatieve, gedeelte wat ik ze aanbood zo leuk vond. Het herkennen van kwaliteiten en talenten. Daar wil ik meer mee.

Ik volgde een post hbo muziekeducatie en volgde aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam Schoolverlichting & Kinderyoga.

Wat een waarde aan kennis kreeg ik mee!

Diensten

Schoolvoorlichting

Het inspireren en begeleiden van kinderen en leerkrachten om de instrumenten van yoga, meditatie en mindfulness op een veilige manier in de klas te kunnen toepassen. Zestal lessen. Mocht je hier meer over willen weten, mail mij!

E-courses voor kids

Op ons platform Kalopsia voor Kids wordt het creatieve brein aangezet. We gaan het vermenigvuldigen! Je vind hier e-courses die variëren tot het maken van grappige improvisaties of oefeningen die leiden tot verrassende ontdekkingen. Visualiseren met een vleugje yoga. Wie wil je graag zijn?

© All rights reserved. Powered by VLThemes.