E-courses voor kids

Kalopsia voor kids – e-courses

In mijn werk als theater en yoga docent ontdekte ik iedere keer weer hoezeer het creatieve karakter van de lessen mijn leerlingen aansprak. Hoeveel plezier ze hebben in het herkennen van hun kwaliteiten en talenten. Kinderen staan in deze tijd regelmatig onder grote (tijds)druk met alle gevolgen (concentratieverlies, depressie, faalangst, verslaving) van dien. Creativiteit en meditatie zijn als een tegengif.

In de E-courses van Kalopsia leer ik kinderen te vertrouwen op hun improvisatievermogen, dat rust in jezelf zit en dat je goed bent zoals je bent.

Ga naar de e-courses

E-courses voor kids

Hoe fantastisch zou het zijn om naast die cognitieve, analytische kant ook de fantasie die kinderen zo lang zo eigen is, aan hen terug te geven? Om ze te leren hun voorstellingsvermogen in te zetten om tot nieuwe, creatievere oplossingen te komen? Want een kind dat kan vertrouwen op zijn eigen creativiteit en inventiviteit zou weleens de sleutel in handen kunnen hebben voor het zelfvertrouwen, die stevige basis, die zo essentieel is om op te groeien tot een evenwichtig mens.

Nieuwsgierig naar de e-courses?? Klik hier!

Een eerste indruk

Het werken met Roos en haar methodiek is waanzinnig verhelderend en motiverend. Voor mij en mijn zoon was het een leerzame ervaring.

Paul De Vries

Grappig. Leuk. Verhelderend. Inspirerend. Echt een aanrader, ik en mijn dochter hebben geweldig genoten van de tijd met Roos.

Helen Revee

© All rights reserved. Powered by VLThemes.